Sport Pedicure

Je voeten in vorm

Je voeten zijn het fundament van je lichaam. Je gewicht rust erop en tegelijkertijd zijn het je gangmakers. Het dagelijks leven laat zijn sporen na op je voeten. Wellicht heb je een beroep waarbij je werkschoenen draagt of juist veel staat. Misschien heb je echte sportvoeten of een afwijkende stand van de grote teen.  Mijn passie, interesse voor vele sporten heeft mij aangezet  Gespecialiseerd Sportpedicure te worden. Ik snap het ongemak en de frustratie die horen bij voetklachten en probeer je dan ook op korte termijn in te plannen.

Vaak kun je na één pedicurebehandeling alweer lopen zonder pijn.

Pedicurebehandelingen voor sporters

De basisbehandeling: de nagels worden geknipt en glad gefreesd. Overtollig eelt wordt van de tenen, hiel en bal van de voet verwijderd. Likdoorn (eeltpit), ingegroeide of ingroeiende teennagels en kloven onder de bal van de voet of hielkloven worden behandeld. Verdikte nagels of schimmelnagels worden dunner gefreesd. Tot slot wordt de nagelomgeving verzorgd en worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.

De specialistische technieken: vilttechnieken, medical taping/elastisch tapen, likdoorn en wratbehandeling met salicylpakking. Nagelcorrectie/nagelreparatie, voetmassage, enkelmassage en achillespeesmassage, gellak/semipermanente nagellak, Spabehandelingen met voetenscrub.